Dünya Bankası desteğiyle, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinatörlüğünde yürütülen Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamındaki TÜBİTAK çağrıları başvuruya açılmıştır. TÜBİTAK TEYDEB 1801 kodlu program kapsamında yürütülecek çağrılarda; Türkiye'de sanayinin sürdürülebilir ve verimli yeşil dönüşümünü desteklemek üzere, bahse konu çağrılar kapsamında desteklenecek projelere hibe ve geri ödenebilir finansman sağlanacaktır. Bu kapsamda; TÜBİTAK TEYDEB ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliğinde, söz konusu çağrıların tanıtımının yapılması ve süreçler hakkında bilgi paylaşılması amacıyla, 20 Eylül 2024 tarihinde saat 10.00 - 11.30 saatleri arasında ekte yer alan program uyarınca çevrim içi bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ