Çubuk Ticaret Borsası'na hoşgeldiniz..

Yönetim Kurulu Başkanımız Murat ŞAN, İstabul'da düzenlenen ICC Dünya Odalar Federasyonu Avrupa-Asya Bölge Zirvesine katıldı.

Dünya Odalar Federasyonu Başkanı, TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığı ve ev sahipliğinde, Milletlerarası Ticaret Odası Başkanı (ICC) Philipe Varin, 365 Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları, Uluslararası iş dünyasının temsilcilerini bir araya getiren Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Avrupa ve Asya Zirvesi, 62 ülkeden 800'den fazla iş insanının katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Başkanı Philippe Varin ve ICC Genel Sekreteri John W.H. Denton yaptı.

Görüntülenme : 7440     -     Sayfayı Paylaş: